You’re A Vision

YOU’RE A VISION

Welke Songfestivaloutfit verdient nieuwe ‘You’re A Vision Award’? Stem hier!

Met de nieuwe You’re A Vision Award vieren we de diversiteit van het Songfestival en zijn deelnemers. Alles kan, alles mag en je uit je er zoals jij dat wil. Niets is te gek! Al te vaak doen de artiesten dat door uit te pakken met opvallende outfits. Wie viel jou op, wie sprong in het oog en vooral: wie mag van jou de allereerste uitreiking van deze award winnen? Stem op jouw favoriete outfit! Je hebt tijd tot zondag 22 mei, 12.00 uur.

29 april 2022 werd de uitreiking van de nieuwe You’re A Vision Award aangekondigd. Opvallende broekpakken, jurken, kostuums en andere creaties blijven voor altijd en eeuwig een belangrijk onderdeel van de magie van het Songfestival. Soms neem je als artiest een risico en val je zo onbedoeld op of sta je in de schijnwerpers met een oogverblindende kledingkeuze. De You’re A Vision Award zet die inspirerende diversiteit en creativiteit in de bloemetjes. Het zijn natuurlijk enkel en alleen de fans van het Songfestival die bepalen wie de meest opvallende outfit had op het Songfestival 2022.

Hoe stemmen?

Via deze link ga je naar de pagina om te stemmen. Om frauduleuze stemmen te voorkomen, moet je inloggen. Enkel zo kun je geldig stemmen. Van elk deelnemend land aan het Eurovisiesongfestival 2022 krijg je een foto te zien met daarop de deelnemer(s) in de outfit die je tijdens de show(s) op tv zag. Je kan op één outfit stemmen. De stemming loopt een week: van 15 mei 2022 tot en met 22 mei 12.00 uur. Daarna maken we de winnaar bekend van de You’re A Vision Award.

Nogmaals: stem hier voor de You’re A Vision Award.

Advertentie