Algemeen

ALGEMEEN

Eerste Belgische Songfestivalboek nu in voorverkoop verkrijgbaar

Zoals we in september 2020 al meldden, verschijnt in maart 2021 het allereerste boek over Belgische Songfestivalgeschiedenis. Jonathan Hendrickx en Jasper Van Biesen, die het boek voor Songfestival.be schreven, praatten er op zondag 13 december 2020 over in het Ment TV-programma Herbert.

Tijdens de uitzending werd in primeur de cover van het boek (foto) voorgesteld. Een grote B (van België) is opgevuld met vijf iconische Songfestivalkandidaten van eigen bodem. Het gaat om Nicole & Hugo (1973), Sandra Kim (1986), Kate Ryan (2006), Tom Dice (2010) en Laura Tesoro (2016). Het boek zelf is vanaf woensdag 17 maart 2021 verkrijgbaar in Vlaamse boekhandels en verschijnt bij uitgeverij Baeckens Books.

Verzeker jezelf van een exemplaar 

Maar echte fans kunnen nu al hun exemplaar verzekeren. De officiële voorverkoop van het boek is namelijk van start gegaan. Via de website van Standaard Boekhandel kan 65 jaar België op het Songfestival al gereserveerd worden. Daarnaast organiseert Songfestival.be vzw voor haar trouwste volgers en sympathisanten een kleinere voorverkoop waarbij je de vrijwilligersorganisatie achter deze site steunt. Alle informatie over de voorverkoop en meer informatie over het boek zelf vind je terug op onze verkooppagina.

Advertentie