DSVS 2016

DSVS 2016

DSVS: de experts van week 6

In deze laatste week van DSVS hebben we wederom enkele bekende juryleden kunnen strikken die hun mening geven over de gekozen finalisten.

De juryleden deze week zijn oud gedienden Jelle Brans, journalist bij Het Laatste nieuws, Stijn Depoorter, Fabian Feyaerts, Fabio Ponente en Joyce Lemmens. Ons laatste, nieuwe, jurylid is voor niemand een onbekende, maar we stellen hem nog graag even voor aan jullie.

Alhoewel, hoeven we Axel Hirsoux nog voor te stellen? De sympathieke Waalse zanger die Eurosong 2014 won en voor ons land naar het Eurovisiesongfestival in Kopenhagen mocht met Mother. Het nummer haalde helaas de finale niet, maar sindsdien heeft Axel niet stilgezeten. Hij bracht nog enkele singles uit en werkt hard om in het najaar zijn eerste soloplaat uit te brengen. Zelf is hij ook een grote fan van het songfestival en dus als geen ander op zijn plaats om de finalekansen van de kandidaten in te schatten.

De finalisten staan in onderstaande tabel. De komende week zullen onze experts elke dag enkele van deze nummers beoordelen en een score geven. Zoals steeds kan jij ook je stem uitbrengen.

#LandArtiestNummer
1NederlandDouwe BobSlow Down
2RuslandSergey LazarovYou Are the Only One
3AzerbeidzjanSamraMiracle
4CyprusMinus OneAlter Ego
5AustraliëDani ImSound of Silence
6LitouwenDonny MontellI've Been Waiting for This Night
7BelgiëLaura TesoroWhat's the Pressure
8BulgarijePoli GenovaIf Love Was a Crime
9FrankrijkAmirJ'ai cherché
10SpanjeBareiSay Yay

Advertentie