DSVS 2016

DSVS 2016

DSVS: Dit zijn de eerste twee finalisten!

’t Is gebeurd: de eerste twee finalisten voor de finaleweek van De Stem van Songfestival.be zijn bekend!

De afgelopen week hadden we eerst ons vijfkoppig expertenpanel dat zijn licht liet schijnen over de negen liedjes van de eerste helft van de eerste halve finale van het Eurovisiesongfestival. Hun recensies kon je op deze site lezen, hun rangschikkingen bleven (en blijven nog even) een goedbewaard geheim. De vijf individuele lijstjes werden opgeteld om tot één juryranglijst te komen.

De afgelopen twee dagen konden jullie, de lezers van songfestival.be, ons jullie rangschikking bezorgen. Deze rangschikkingen werden ook samengevoegd tot één algemene ranglijst van het publiek. Beide rangschikkingen samen geven de volledige uitslag, met jullie lijstje als doorslaggevende factor bij een mogelijk ex aequo. Vandaag kunnen we de eerste twee finalisten bekendmaken!

Finalisten

Gefeliciteerd aan Douwe Bob uit Nederland en Sergey Lazarev uit Rusland! Zij wisten zich naar de top-2 van het klassement van de eerste week van DSVS te zingen, en verzekerden zo hun plekje in onze finaleweek. Die gaat eind april door.

De eerste twee finalisten van DSVS:

play
play

 

Morgen start de tweede week van DSVS, met de negen liedjes uit de tweede helft van de eerste halve finale. Het expertenpanel stellen we ook morgen aan je voor, en we kunnen alvast verklappen dat enkele mensen van vorige week trouw op post zullen blijven!

Advertentie