DSVS 2016

DSVS 2016

DSVS: Dit zijn de finalisten van week 2!

’t Is gebeurd: de finalisten van week 2 voor de finaleweek van De Stem van Songfestival.be zijn bekend!

De afgelopen week gaven onze experts hun ongezouten mening over de negen liedjes van de tweede helft van de eerste halve finale van het Eurovisiesongfestival. Hun recensies kon je op deze site lezen, hun rangschikkingen houden we nog even geheim. De vier individuele lijstjes werden opgeteld om tot één juryranglijst te komen.

De afgelopen twee dagen konden jullie, de lezers van songfestival.be, ons jullie rangschikking bezorgen. Deze rangschikkingen werden ook samengevoegd tot één algemene ranglijst van het publiek. Beide rangschikkingen samen geven de volledige uitslag, met jullie lijstje als doorslaggevende factor bij een mogelijk ex aequo. Vandaag kunnen we de eerste twee finalisten bekendmaken!

Finalisten

Gefeliciteerd aan Samra uit Azerbeidzjan en Minus One uit Cyprus! Zij wisten zich naar de top-2 van het klassement van de tweede week van DSVS te zingen en vergezellen Sergey Lazarev uit Rusland en Douwe Bob uit Nederland in onze finale. Die gaat eind april door.

De twee finalisten van DSVS:

play
play

Morgen start de derde week van DSVS, met de tien liedjes uit de eerste helft van de tweede halve finale. Het expertenpanel stellen we ook morgen aan je voor.

Advertentie