DSVS 2016

DSVS 2016

DSVS: Dit zijn de finalisten van week 3!

’t Is gebeurd: de finalisten van week 3 voor de finaleweek van De Stem van Songfestival.be zijn bekend!

De afgelopen week gaven onze experts hun ongezouten mening over de tien liedjes van de eerste helft van de tweede halve finale van het Eurovisiesongfestival. Hun recensies kon je op deze site lezen, hun rangschikkingen houden we nog even geheim. De vier individuele lijstjes werden opgeteld om tot één juryranglijst te komen.

De afgelopen twee dagen konden jullie, de lezers van songfestival.be, ons jullie rangschikking bezorgen. Deze rangschikkingen werden ook samengevoegd tot één algemene ranglijst van het publiek. Beide rangschikkingen samen geven de volledige uitslag, met jullie lijstje als doorslaggevende factor bij een mogelijk ex aequo. Vandaag kunnen we de eerste twee finalisten bekendmaken!

Finalisten

Gefeliciteerd aan Dani Im uit Australië en Donny Montell uit Litouwen! Zij wisten zich naar de top-2 van het klassement van de derde week van DSVS te zingen. Het finaleveld ziet er tot hiertoe als volgt uit:

#LandArtiestNummer
1NederlandDouwe BobSlow Down
2RuslandSergey LazarovYou Are the Only One
3AzerbeidzjanSamraMiracle
4CyprusMinus OneAlter Ego
5AustraliëDani ImSound of Silence
6LitouwenDonny MontellI've Been Waiting for This Night
7BelgiëLaura TesoroWhat's the Pressure
8BulgarijePoli GenovaIf Love Was a Crime
9FrankrijkAmirJ'ai cherché
10SpanjeBareiSay Yay

De komende twee weken komen de liedjes uit de tweede helft van de tweede halve finale én de zes landen die al geplaatst zijn voor de finale. Uit elke groep zal opnieuw de top-2 doorgaan naar de finaleweek van DSVS, waardoor er van de 43 inzendingen van dit jaar tien finalisten zullen overblijven.

De twee finalisten van DSVS:

play
play

Morgen start de vierde week van DSVS, met de negen liedjes uit de tweede helft van de tweede halve finale. Het expertenpanel stellen we ook morgen aan je voor.

Advertentie