België

BELGIEEUROSONG 2016

Astrid en Tom favoriet voor ‘Eurosong 2016’?

Nadat de – weliswaar erg korte – fragmentjes van de vijf kandidaten voor Eurosong 2016 werden gepubliceerd, hebben de fans zich een eerste mening gevorm. Ook de bookmakers doen een voorspelling.

Bij de bookmakers kan je het meeste geld verdienen als je Amaryllis Uitterlinden als winnaar van Eurosong 2016 aanduidt. Bij Betfair gelooft men het minst in haar kansen en levert één euro het negenvoud op. Laura Tesoro wordt als nummer vier ingeschat, op drie volgt Adil Araab. Een euro op Tom Frantzis levert je drie euro op. Hij stond voorafgaand aan de release van de fragmenten op de laatste plek. Zijn song kon de bookies dus overtuigen, net als die van Astrid Destuyver. Zij wordt als topfavoriete beschouwd bij Betfair.

Op het YouTube-kanaal van MNM werden de fragmentjes vrijdag geüpload. De views liggen daar in elkaars buurt. Laura Tesoro kreeg het meeste views achter haar naam, voor Tom Frantzis en Astrid Destuyver.

Op de sociale media lijken opnieuw Astrid en Tom de fans te kunnen bekoren. Een bloemlezing uit Twitter:

https://twitter.com/Matt_de_Forest/status/685405230205394944

Intussen blijkt Tom Helsen heel veel zin te hebben in de uitzending van zondag. Hij is dan een van de experten en blikt vooruit op Twitter.

Tot slot: vanaf maandag hoor je de vijf songs ook op de radio. Benieuwd wie het eerst de hitlijsten bestormt.

Advertentie