België

BELGIEEUROSONG 2016

‘Eurosong 2016’-kandidaten brengen covers tijdens MNM1000

Vorige week organiseerde radiozender MNM opnieuw de MNM1000. Adele eindigde bovenaan met Someone Like You, Loïc Nottet kwam de lijst binnen op nummer 78 met Rhythm Inside. Ook de vijf kandidaten voor Eurosong 2016 passeerden de revue. Zij coverden enkele hits uit de lijst.

Eerste in de rij was Astrid Destuyver. Zij bracht een mash-up van Years & Years, de Britse band die vorig jaar doorbrak. Adil Araab bracht zijn eigen versie van Stole The Show van de Noorse DJ Kygo. Laura Tesoro bracht het aanstekelijke Shake It Off van de Amerikaanse singer-songwriter Taylor Swift. Net als Adil koos Amaryllis Uitterlinden een cover van een DJ. Zij bracht een heel eigen versie van This Is What It Feels Like van de Nederlander Armin van Buuren. Tot slot had Tom Frantzis uiteraard zijn gitaar meegebracht voor zijn cover van Keep Your Head Up van Ben Howard.

Bekijk hier de covers van de vijf kandidaten. Benieuwd of hun songkeuze meer vertelt over het uiteindelijke lied dat ze in ‘Eurosong 2016’ zullen brengen. Daar zijn de vijf finalisten volop mee bezig. Laura Tesoro nam zelfs het vliegtuig naar Londen om haar song in te zingen.

 

Back in town! 2 dagen in Londen gewerkt aan de Eurosong song, en ik kan alvast verklappen, dat de mensen die komen kijken naar de liveshow maar best hun dansschoenen aantrekken! So excited!

Geplaatst door Laura Tesoro op zondag 13 december 2015

 

Advertentie