België

BELGIEEUROSONG 2016

Laura Tesoro sleutelt aan radioversie ‘What’s The Pressure’

Onze Belgische songfestivalkandidate Laura Tesoro is de voorbije dagen naar Londen getrokken om daar te werken aan de radioversie van haar liedje voor het komende songfestival in Zweden.

De VRT-persdienst bevestigde ons dat Laura in de Britse hoofdstad met haar producer, Depeche Mode-muzikant Peter Goredeno, gewerkt heeft aan haar songfestivalliedje. De VRT benadrukt dat het om kleine aanpassingen gaat. ‘Laura is de radioversie gaan finetunen bij haar producer. Samen hebben ze What’s The Pressure nog wat aangepast. Veel tijd is er niet meer, want de deadline om je liedje officieel in te dienen bij de organisatie van de liedjeswedstrijd komt namelijk dichterbij. Laura wou haar liedje graag nog wat verbeteren in de studio‘, klinkt het bij de persdienst. Het refrein, de melodie en de meeste akkoorden blijven zoals ze zijn.

Op dit moment is niet bekend of er een videoclip komt van Laura’s single en wanneer die er komt. Er zijn wel geruchten dat Laura een clip heeft opgenomen. Wellicht horen we dan pas hoeveel ze nog aan haar song veranderde.

Aandachtige songfestivalfans hadden ongetwijfeld al opgemerkt dat Laura naar Londen was gereisd. Ze zette namelijk verschillende updates op Facebook en Twitter.

Somewhere in London, in the smallest studio I've ever been 󾍔 #thisiswherethemagichappens #whatsthepressure

Geplaatst door Laura Tesoro op maandag 29 februari 2016

Advertentie