België

BELGIEEX-DEELNEMERS

Loïc Nottet gaat dansen op Franse televisie

Na het songfestival in Wenen gooit de Waalse artiest zich weer in een wedstrijd. Loïc Nottet neemt namelijk deel aan het enorm populaire dansprogramma Danse avec les Stars op het Franse kanaal TF1. Dansen is de grootste passie van de jongeman.

Een opvolger voor Rhythm Inside, een debuutalbum of tournee zitten er voorlopig niet meteen aan te komen. Nee, Loïc gaat zich de komende periode volledig focussen op het dansen. Er deed al lange tijd een gerucht de ronde dat de rijzende ster uit Wallonië zou deelnemen aan de Franse versie van Sterren op de Dansvloer, maar het nieuws werd nu pas officieel bekend gemaakt. Nottet is de allereerste Belgische bekendheid ooit die aan het Franse televisieprogramma mag deelnemen.

Dat Loïc voor een dansprogramma kiest is een logische keuze. Hij is een erg goede danser, toen hij tien was schreven zijn ouders hem in bij een dansschool en hij maakte zelfs een dansversie van zijn songfestivalliedje. België kreeg in mei trouwens 12 points van Frankrijk, dus Nottet heeft wel fans zitten bij ons buurland.

Het is niet bekend of de release van zijn debuutalbum door dit programma uitgesteld zal worden. De eerste plaat van Loïc Nottet zou begin 2016 uitkomen.

De dansversie van Rhythm Inside:

play

Advertentie