België

BELGIEEX-DEELNEMERS

Wordt ex-JESF-deelneemster nieuw K3’tje?

Lauren De Ruyck nam in 2010 samen met haar vriendinnetje Jill deel aan het Junior Eurovisiesongfestival in Wit-Rusland. Vijf jaar later is ze in de running om één van de nieuwe leden van K3 te worden.

Lauren is één van de negen kandidaten die overblijven in het programma K3 Zoekt K3 op VTM. Het jonge meisje maakt veel kans om het nog verder in de wedstrijd te schoppen. Ze heeft namelijk al heel wat ervaring in de muziekwereld.

Eerst was er haar deelname aan Junior Eurosong, dan het songfestival voor kinderen zelf en de vele optredens die volgenden voor het duo. Miguel Wiels werkte destijds mee aan Get Up!, de inzending van Jill & Lauren. Wiels zit nu mee in de jury van K3 Zoekt K3. Lauren probeerde het net als haar vriendin Jill al eens solo. Onder de artiestennaam Lauren Anny J bracht ze al verschillende nummertjes uit. Haar grootste troef is haar rol in de jongerenreeks Galaxy Park, waarin ze te zien is als Femke. Ze speelde al mee in verschillende musicals en zetelde in 2014 in de jury van de wedstrijd Junior Musical, de opvolger van Junior Eurosong.

Haar ervaring helpt haar om tot nu toe telkens uitstekend te presteren tijdens de verschillende workshops en proeven. Gert Verhulst, baas van K3, lijkt tot nu toe de enige te zijn die niet volledig gelooft in de kansen van Lauren als nieuw K3’tje.

De auditie van Lauren voor de jury:

play

Advertentie