Kiev 2017

KIEV 2017

Ticketverkoop start vandaag

Vandaag zullen ongeveer 70.000 tickets voor het 62e Eurovisiesongfestival in Oekraiïne te koop aangeboden worden, dat maakte de organisatie bekend. Omstreeks 19.15 uur onze tijd start de ticketverkoop. De prijzen kunnen oplopen tot maar liefst 500 euro.

Het gaat om kaartjes voor de zes (generale) repetities, halve finales en de grote finale op zaterdag 13 mei 2017. Je moet om 19.15 uur klaar zitten aan je computer of met je smartphone in de hand, want dan start de verkoop op Concert.ua. Voorgaande jaren waren de kaartjes zo de deur uit. Het gaat natuurlijk maar om een eerste bulk van tickets, later zullen er weer te koop aangeboden worden.

Ticketprijzen 

De prijzen van de tickets kunnen weer erg oplopen. Al zijn er ook kaartjes te koop die maar 8 euro zouden kosten, voor de duurste tel je 500 euro neer. Om iedereen de kans te bieden kaartjes te kunnen kopen, zul je er maar vier per transactie kunnen krijgen. Maar een persoon kan wel meerdere transacties doen.

De EBU is erg tevreden met het nieuws over de ticketverkoop, want eerder moesten ze bekend maken dat de verkoop noodgedwongen was uitgesteld wegens klachten. ‘De Oekraïense omroep heeft ons kunnen verzekeren dat ze met Concert.ua de juiste partner hebben gevonden.’ De organisatie kon een beetje goed nieuws gebruiken, want gisteren raakte bekend dat een groot deel van de organiserende medewerkers misnoegd opgestapt zijn.

play

Advertentie