Australië

AUSTRALIE

Australische kandidate moet act zelf betalen

Kate Miller-Heidke plant een spectaculaire act op het komende Songfestival. Maar aan haar plan hangt een serieus prijskaartje vast. Daarom moet ze het meeste geld zelf op tafel leggen. Crowdfunding moet redding brengen, want Kate wil geld inzamelen om het financiële plaatje rond te krijgen.

De Australische overheid komt met 60.000 dollar over de brug. Een peulenschil volgens de klassiek geschoolde zangeres. Want ze wil heel groots uitpakken in Tel Aviv. Terwijl haar act in de nationale voorronde ook al niet alledaags was. Het team van Australië moet volgens de zangeres beroep kunnen doen op gesofisticeerde technologie en ervaren virtuozen. Kate:

Ik ben er zeker van dat een optreden als dit nog nooit getoond is op het Songfestivalpodium. Maar het addertje onder het gras is dat ik alles zelf zal moeten financieren. Blijk dat dit Eurovisie avontuur heel duur zal worden. Een bedrag tussen de vijf en zeven cijfers! Als je me helpt, dan draag je bij aan een creatief team met epische proporties op wereldschaal. Zo maak je deel uit van Australië’s deelname aan de grootste muziekcompetitie ter wereld.

De zangeres van Zero Gravity moet nog een paar keer met de hoed rond gaan, want tot nu toe hebben slechts 35 fans 19 procent van het nodige geld gedoneerd.

Advertentie