België

BELGIE

Bekijk: zo ziet optreden Mustii Songfestival 2024 er op tv uit

Vandaag vond in Malmö de 7e repetitiedag plaats voor het aankomende Eurovisiesongfestival. Vandaag mocht Mustii voor de tweede keer repeteren. Inmiddels zijn er beelden gedeeld van hoe zijn optreden er op tv zal uit zien.

Tijdens de tweede repetitie krijgen de deelnemende landen de kans om in twintig minuten hun act te oefenen. Na afloop worden beelden getoond die laten zien hoe de optredens er op tv, tijdens de liveshows, er uit gaan zien.

Bekijk hier de beelden:

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door RTBF (@rtbf)

Op de beschikbare beelden lijkt de repetitie van Mustii, en dus het optreden zoals hij deze donderdag tijdens de tweede halve finale zal brengen, niet gewijzigd ten opzichte van zijn repetitie eerder deze week. Mustii brengt nog steeds hetzelfde gevoel als in de videoclip over.

EBU – Sarah Louise Bennett

De outfit van Mustii is niet gewisseld. Hij draagt een openstaand wit overhemd, met hieronder een topje van edelstenen en een witte broek. Zijn styling is verzorgd door de Vlaamse modeontwerpster Elke Hoste.

EBU – Sarah Louise Bennett

In de laatste minuut van het optreden trekt Mustii naar het hoofdpodium om daar de grote climax van zijn nummer te brengen. In de beelden is te zien dat hij druk meebeweegt en het gehele podium benut.

EBU – Sarah Louise Bennett

Advertentie