België

BELGIEKIEV 2017

Beluister ‘City Lights’, onze inzending voor 2017!

Brusselse zangeres Blanche (echte naam Ellie Delvaux) zingt City Lights op het 62e songfestival in de Oekraïense hoofdstad Kiev. De inzending wordt morgen officieel voorgesteld op een persconferentie bij haar platenlabel [PIAS], maar is nu al online te vinden. De Belgische inzending komt voor het eerst aan bod in de eerste helft van de eerste halve finale op dinsdag 9 mei.

Blanche volgt met City Lights Laura Tesoro op. Zij haalde vorig jaar de top tien en ook Loïc Nottet deed het in 2015 uitstekend, hij werd zelfs vierde in Wenen. Onze van inzending 2017 was al een tijdje klaar, maar wordt morgen vanaf 11.00 uur pas voorgesteld door Blanche, haar platenlabel en door organiserende omroep RTBF. Naast Blanche is ook Pierre Dumoulin aanwezig op de persbijeenkomst. Hij zorgde samen met onze songfestivalkandidate voor het liedje.

City Lights is nu te koop op iTunes. Morgen verschijnt de officiële videoclip van de Belgische inzending voor 2017. De nieuwsgierigen onder ons kunnen zich de song hier alvast aanschaffen.

play

De Belgische delegatie was zich voor de voorbije weken goed aan het voorbereiden op de release van de song. Zo vonden er enkele glamoureuze fotoshoots plaats en werd de officiële clip opgenomen voor haar songfestivalliedje.

An other sneak peek of the photo shoot ?? #threedaystogo #eurovision #blanchemusicbe

A post shared by Blanche (@blanchemusicbe) on

https://twitter.com/YannickdeWilde/status/837997708719730689

play

Advertentie