Artikel

Blanche stijgt in hitlijsten, maar daalt bij bookmakers

City Lights doet het goed in de Belgische hitlijsten. De Belgische inzending stijgt in de Ultratop en ook in de lijstjes van radiostations MNM en Q-Music doet de song het goed. Bij de bookmakers is er minder goed nieuws. België is gezakt naar de vierde plaats, wat natuurlijk nog altijd veelbelovend is.

Het Belgische songfestivalliedje van Blanche is in de Ultratop gestegen van 16 naar 12. De top tien is in zicht. Opvallend: in Wallonië loopt het minder vlotjes. Daar is Blanche nu pas de lijst binnen gekomen, op 31. Ook qua airplay op de radio zit het goed. In Vlaanderen staat City Lights in de top 10, in Wallonië ‘maar’ op 35.

Die uitstekende airplay is geen verrassing. Het liedje staat op 5 in de Top 40 Hitlist van Q-Music en op 4 in de MNM50. Blanche haalde ook de playlist van Radio 2 én Studio Brussel. De Belgische kandidate voor Kiev 2017 draait ook nog altijd mee in de Belgische iTunes Top 100. Daar staat ze nu op een elfde plaats. Haar liedje raakte via iTunes al in de hitlijsten van Polen, Estland, Portugal en Israël. Vooral dat laatste land is een belangrijke, want Blanche gaat binnenkort optreden op de pre-party Israel Calling in Tel Aviv! Ze zakt trouwens ook af naar Amsterdam voor Eurovision in Concert en naar de London Eurovision Party.

Misschien dat na al die pre-parties België opnieuw wat zal stijgen bij de bookmakers. Ons land stond er lange tijd op de derde plaats, maar we zijn een plaatsje gezakt. Italië, Bulgarije en Zweden staan momenteel in de top drie.

Super excited to be performing at the Eurovision pre-parties in London, Tel Aviv and Amsterdam and hopefully more to come ! See you there ! 🌹Ready for a lot of good moments in the coming weeks !!

Geplaatst door Blanche op zondag 26 maart 2017