België

BELGIE

Danira Boukhriss Terkessidis maakt Belgische jurypunten bekend

Eén-gezicht Danira Boukhriss Terkessidis zal volgende maand tijdens de finale van het Songfestival 2018 de punten van de Belgische vakjury bekendmaken. Dat maakte de zender bekend op Facebook.

Er is ook een oproep voor de kijkers: Danira en Peter Van de Veire zijn op zoek naar een foto of een video van Brussel na zonsondergang, om als achtergrond te gebruiken terwijl Danira in beeld komt. Dat zal het traditionele Atomium dus vervangen.

Danira Boukhriss Terkessidis zal te zien zijn in de finale van het 63e Songfestival, op zaterdag 12 mei. Ze zal dan de twaalf punten van de Belgische vakjury voorlezen. De punten van het publiek worden aan het einde van het programma door de presentatoren bekendgemaakt. Wie er in de Belgische jury zetelt, is nog niet bekendgemaakt door de EBU.

Komen jouw beelden op het Eurovisiesongfestival?

Goed nieuws! Danira Boukhriss Terkessidis zal voor België de punten voorlezen op het Eurovision Song Contest! En nog belangrijk nieuws: jij kan de beelden maken die achter haar zullen getoond worden. Wil je jouw werk tonen aan heel Europa en ver daarbuiten? Surf dan vlug naar https://www.een.be/songfestivalwedstrijd !

Geplaatst door Eén op donderdag 19 april 2018

Advertentie