België

BELGIETURIJN 2022

Dit denken fans over Belgische inzending Songfestival 2022

De Belgische inzending van Jérémie Makiese voor het Eurovisiesongfestival 2022 is sinds vandaag uit. De reacties stromen dan ook binnen, wij keken even rond op internet en verzamelden er een aantal hieronder.

De Spaanstalige schrijver van onderstaande tweet krijgt een James Bondgevoel en vindt dat België er helemaal voor gaat met dit lied.

Jan Demulder verwoordt het als volgt op Facebook.
Een goed nummer, maar volledig gedragen door de fantastische stem van de zanger.
De grote valkuil is styling en staging.
Song en zanger zijn goed. Kippenvel moment enkel in het begin van de song. Een leuke versnelling op het einde… kleine tip… laat alvast de gospel jurken thuis.
Ah ja.. het deuntje blijft hangen… erg belangrijk

Wim Lammens:

Knap gezongen, heel professioneel ogende clip, en het nummer zelf is aangenaam om naar te luisteren – heel ‘radiovriendelijk’. Hoe dit ook moge aflopen, we hoeven ons absoluut niet te schamen: dit is kwaliteit.

Christophe Verhelpen:

Heeft een zeer goede en mooie stem, dit moet echt top 5 kunnen halen, top 3 eigenlijk.

Robbert Land:

Geweldig lied, prachtige stem. Gelukkig heeft België ook het principe ‘music first’ omarmd en dat gaat wat opleveren! Had gisteren al het geluk het hele lied te mogen beluisteren.

Anderen zijn dan weer minder positief of neutraal.

Jan De Schutter op Facebook:

Niet slecht maar het kabbelt heel de tijd maar door zonder echt een topmoment… ik heb al verschillende keren ‘James Bond’ vibe horen vallen… damn dat label hebben we nu al enkele jaren na elkaar met onze inzending.

Johannes Ruysen:

Goed gezongen, dat zeker. Maar verder een beetje een 13-in-een-dozijn nummer. Of het in Torino echt gaat opvallen? Ik vrees ervoor.

Rudy Diercks:

Het is een beetje van alles wat en helaas, voor mij van alles net een beetje te weinig…..

Advertentie