België

BELGIELISSABON 2018

Eerste reactie Sennek na uitschakeling in halve finale Songfestival

De finale van het Songfestival niet halen is nooit leuk, maar onze sympathieke kandidate Sennek was toch zo sportief om vlak naar de uitschakeling een eerste reactie te geven bij Van Gils & Gasten.

De zangeres gaf via telefoon een reactie op haar prestatie in de halve finale: ‘Ik heb gegeven wat ik kon, ik denk niet dat ik meer kon doen’, zei ze. ‘Ik heb mijn best gedaan en ik hoop dat België nog steeds trots op mij is. Ik hoop dat iedereen een sterke madam heeft gezien en dat mensen het nummer nog altijd mooi vinden’, vertelde ze aan Lieven en zijn gasten in de talkshow, waaronder Blanche.

Pijnlijk

‘De uitschakeling is pijnlijk, dat geef ik toe. Maar dat is het leven en daarover gaat mijn lied ook. Ik hoop dat ik niemand heb teleurgesteld. Ik was totaal niet zenuwachtig. Het was fijn, ik heb ervan genoten. Ik ben nog altijd trots op de song, de act, wat ik aanhad en de manier waarop ik het heb gebracht. Volgend jaar beter’, voegde Sennek er nog aan toe.

‘In bikini op strand gaan liggen’

Het Nieuwsblad pakte ook uit met een reactie van onze kandidate, in een videoboodschap. ‘Ik ben teleurgesteld, maar als ik terugkijk op de hele rit, mag ik super tevreden zijn. Ik ben zo blij dat iedereen mij zo goed ondersteund heeft. Ik heb echt alles gegeven, en ik hoop dat dat voldoende was voor iedereen. Ik denk dat ik nu eens goed in mijn bikini op het strand ga liggen, en we gaan ons gewoon goed amuseren, goed gaan eten,… Ik wil gewoon even vakantie nu, na acht maanden heb ik dat wel verdiend.

Advertentie