België

BELGIETEL AVIV 2019

Eliot neemt ‘postcard’ op in Tel Aviv

De Belgische Songfestivalkandidaat heeft zijn krokusvakantie op een leuke manier ingezet: een korte trip naar Tel Aviv om er de ‘postcard’ van ons land op te nemen. Daarvoor zal hij zijn beste danspasjes moeten bovenhalen.

Een ‘post-wat’? Om de podiumcrew op het Songfestival de tijd te geven om alles klaar te zetten voor de volgende act, of om de attributen van de voorganger weg te halen, krijgen de kijkers altijd een kort filmpje te zien waarin ze kort kennismaken met de kandidaat die klaar staat om het podium op te stormen. De ‘postcard’ is dus eigenlijk het visitekaartje.

Dansen

Naar het schijnt zullen de deelnemers dit jaar al dansend te zien zijn in de filmpjes. Pech voor onze Eliot, want in ons interview verklapte de jongeman dat hij geen grote danser is.

play

Op zijn Instagram-account kan je trouwens zien hoe hij onder de indruk is van Tel Aviv. De kans is dus groot dat Eliot zijn clipje in de gaststad zal opnemen. Verschillende andere mooie plaatsen in Israël zullen getoond worden aan de tv-kijker, en dat in de filmpjes van de andere deelnemers.

Eliot is een van de eerste deelnemers die zijn ‘postcard’ opneemt. De planning liep namelijk vertraging op waardoor heel veel kandidaten er nog moeten aan beginnen. Bilal Hassani, de Franse kandidaat, ging onze Belgische deelnemer al voor. Zo te zien haalt Bilal al zijn moves uit de kast om te schitteren in zijn postkaartje.

Advertentie