België

BELGIETEL AVIV 2019

Eliot overtuigt tijdens tweede repetitie

Dat het Belgische team de afgelopen dagen hard gewerkt heeft is duidelijk na de doorloop van deze tweede repetitie. Eliot staat heel zelfzeker op het podium, zingt goed en kijkt zonder schroom de camera in. En misschien nog belangrijker, hij weet die doordringende blik ook om te zetten in een geloofwaardige boodschap.

Camerastandpunten en kledij

Het camerawerk is duidelijk verbeterd, de vluchtige schokkende bewegingen van de eerste repetitie zijn weg en de camera blijft op Eliot gefocust op momenten dat het er echt toe doet. Ook wat betreft de kleding heeft de delegatie de opmerkingen van de Belgische pers ter harte genomen. Eliot heeft nog steeds de outfit van Van Beirendonck aan, maar in tegenstelling tot de eerste repetitie wordt de vest deze keer niet dichtgeritst. Dit maakt het geheel modern en fris, en passend voor de jonge zanger. Het lijkt in de verste verte niet meer op een reddingsvest of een kostuum, maar een modern jasje dat past bij de jeugdigheid van Eliot.

Zaal versus live stream

De trommels zijn gebleven en worden deze keer op de juiste momenten in beeld gebracht, het is enkel jammer dat de trommels in de zaal wel duidelijk te horen zijn, maar niet in de livestream die we in het perscentrum te zien krijgen.

Eliot en zijn team hebben met deze repetitie bewezen dat België een nummer heeft dat finalewaardig is.

Advertentie