België

BELGIE

Fabian Feyaerts zingt over ‘De eerste keer’

Zanger Fabian Feyaerts, die ons land vertegenwoordigde op het Junior Eurovisiesongfestival 2012, heeft met De eerste keer een nieuwe single. Opvallend: na eerdere samenwerkingen met Nederlander Jeroen Van der Boom en Arne Vanhaecke, is deze single uit Fabians eigen pen gevloeid.

‘Het knaagde al eventjes aan mij om zelf eens een nummer te schrijven. En eigenlijk deed ik dat al wel eens vaker, maar belandden mijn ideeën telkens als prop in de vuilnisbak. Want het moet volledig kloppen als je een nummer schrijft: een verhaal vertellen, een catchy refrein, een leuke gimmick’, laat Fabian weten over zijn eigen single. Bart Foubert, Toon Van Belleghem en Stijn Van Wauwe bewerkten het nummer tot de uiteindelijke versie.

De eerste keer was al te zien en/of horen op Anne, VTMKzoom en Radio 2, en de single levert Fabian de geuzennaam ‘de Vlaamse Nielson’ op. Fabian zelf blijft daar nuchter onder, maar laat wel weten dat hij zeker ‘naar hem opkijkt, maar dat ik nog veel te leren heb om nog maar aan de enkels van Nielson te komen.’

De song is te beluisteren en te kopen op iTunes.

Advertentie