België

BELGIE

Fans reageren op bekendmaking Mustii: ‘Veelbelovend’

Gisteren maakte RTBF bekend dat de Brusselse zanger Mustii ons land zal vertegenwoordigen op het 68e Eurovisiesongfestival in Malmö. België kondigde daarmee als allereerste land de deelnemende artiest aan die naar Zweden zal afreizen. Het nummer zal pas in februari 2024 bekend zijn, maar op basis van de aankondiging van alleen de artiest gaven veel (internationale) fans alvast hun mening.

Zo lezen we op zowel X, het voormalige Twitter, alsFacebook veel positieve reacties! Veel fans zijn daarnaast verrast door de vroege bekendmaking, gezien het nieuwe Eurovisiesongfestivalseizoen traditioneel pas start per 1 september.

Blije reacties

Fans van Mustii zijn erg blij met de bekendmaking. Zo lezen we onder andere: ‘Hij heeft een van mijn lievelingsnummers van 2022 gemaakt’ en ‘Mijn favoriete artiest gaat mijn land vertegenwoordigen’.

In de reacties op onze Facebookpagina zien we ook fans die overtuigd zijn van het kunnen van de artiest uit Brussel: ‘Mustii is een fantastische artiest. Ik heb hem al live gezien. Goeie songs, sterke stem, grote dosis energie en een performer.’

Verwachtingen

Volgers van het Songfestival die nog niet eerder kennis hebben gemaakt met Mustii, zijn in het muzikale repertoire van de zanger gedoken. Zo wordt er geschreven: ‘Ik weet nog niet veel van deze artiest, maar het ziet er veelbelovend uit.’

Sommige fans zijn zeer hoopvol en refereren zelfs al naar een overwinning en dus organisatie van het Songfestival in 2025.

Advertentie