België

BELGIE

Geike Arnaert over Songfestival: ‘Ver van mijn wereld, maar zin in!’

Hooverphonic gaf in talkskow Vandaag tekst en uitleg over hun verrassende wissel van frontzangeres. Alex Callier en Raymond Geerts schoven samen met Geike Arnaert aan de tafel van Danira Boukhriss Terkessidis. Danira vroeg Geike naar haar toekomstig optreden op het Songfestival én er werd iets gelost over de Belgische inzending.

Het was groot nieuws: Hooverphonic gaat opnieuw in zee met voormalige en iconische frontzangeres Geike Arnaert. Dat wil ook zeggen dat Geike zal optreden op het komend Songfestival 2021 in Rotterdam. Hoe staat ze daar tegenover, wou Danina Boukhriss weten in haar talkshow Vandaag. Geike is eerlijk en oprecht:

Ik was eventjes vergeten dat het Songfestival er nog zat aan te komen. Ik ben er als kind mee opgegroeid, maar het is helemaal mijn wereld niet. Integendeel. Maar ik heb er wel zin in!

Danira was ook nieuwsgierig naar het nieuwe Songfestivalliedje van de groep. Want had Luka het nieuwe al ingezongen, of loopt het proces op een andere manier? Alex liet weten:

We zijn nog altijd liedjes aan het schrijven, maar ondertussen is er wel een shortlist die elke keer korter aan het worden is. Maar eigenlijk hebben we wel een duidelijke voorkeur voor een bepaald liedje. We gaan nog steeds om te winnen! Al heb ik geleerd dat je moet oppassen om daar uitspraken over te doen.

Advertentie