België

BELGIE

Hooverphonic brengt akoestische versie ‘The Wrong Place’

Hoe klinkt The Wrong Place, het Belgische Songfestivalnummer van Hooverphonic, als je enkel de stem van frontvrouw Geike Arnaert en Alex Callier achter de piano hoort? Ontdek het hieronder.

Verschillende deelnemers aan het komende Songfestival in Rotterdam laten een akoestische of symfonische versie van hun liedje horen. Onze Belgische kandidaat Hooverphonic blijft niet achter. Op het officiële YouTubekanaal van de liedjeswedstrijd is te horen hoe het Belgische nummer klinkt met enkel een zangstem op pianobegeleiding.

play

Bovenstaande video is een van de weinige live-vertolkingen van The Wrong Place. In maart bracht Hooverphonic het nummer wel al live in Nederland.

play

Op 3 mei volgt hoogstwaarschijnlijk een nieuwe performance, want dan is er in Sint-Niklaas, de thuisstad van leden Alex en Raymond, een speciale showcase van de groep. Enkele dagen na dit optreden vertrekken ze naar het Eurovisiesongfestival.

Genomineerd

Er is trouwens nog meer leuk nieuws over onze inzending. De collega’s van Eurostory, het literair-journalistiek online magazine over het Songfestival, nomineerde de tekst van The Wrong Place voor de Best Lyrics Award, dé prijs voor de beste songtekst van het Eurovisiesongfestival 2021. Via deze link ontdek je de andere genomineerde teksten en krijg je de kans om te stemmen.

Advertentie