België

BELGIEALGEMEENLIVERPOOL 2023PRE-PARTIES

Interview Gustaph: ‘Dansers in Liverpool? Stay tuned!’

Songfestival.be was afgelopen zaterdag aanwezig op Eurovision in Concert in Amsterdam. Onze redacteurs kregen een aantal deelnemers van het komende Songfestival voor de camera voor een korte vooruitblik op hun grote avontuur binnen een aantal weken. Uiteraard strikte onze site ook de Belgische kandidaat Gustaph. De zanger lijkt zich heel ontspannen en vol vertrouwen klaar te stomen voor zijn moment de gloire in Liverpool

In het interview polste onze redactie naar meer details over de staging en de styling. Gustaph loste eerder al dat de act van Eurosong 2023 een goede aanzet was, maar dat het optreden in Liverpool veel dynamischer zal zijn met meer interactie tussen de visuals en de backing vocals. Onze nationale trots bleef nog uiterst vaag over de rest van de podiumbezetting: ‘Dansers? Stay tuned!’, liet hij onze redacteurs alvast in het ongewisse.

Er werd nog even gepraat over de hele ervaring tot nu toe en ook wat de ambities zijn met Because of You. Tot slot kwam de bromance met de Sloveense jongens van Joker Out nog even ter sprake. Gustaph geniet alvast van de verbroedering met de andere kandidaten. Het volledige interview kan je hieronder bekijken.

play

Advertentie