België

BELGIESTOCKHOLM 2016

Koninklijke felicitaties voor Laura Tesoro

Laura Tesoro heeft niet te lang meer kunnen genieten van haar Zweeds avontuur, zondag zat ze alweer op het vliegtuig richting Brussel.

Zondagvoormiddag was Laura Tesoro op weg naar de luchthaven van Bromma. De sfeer zat nog altijd prima, dat blijkt uit volgend filmpje:

Belgium out!

No pressure! Top 10! No pressure! Top 10! Team Tesoro danst nog één keer door de gang van The Stockholm Globe Arenas! En dan, op naar België!Merci voor de fantastische ervaring ♡. Wil je Laura Tesoro graag eens live zien? Check dan zeker hier haar geplande concerten: http://tttartists.be/artists/laura-tesoro/intro

Geplaatst door Eurosong op zaterdag 14 mei 2016

Onze landgenote heeft meer dan reden genoeg om trots te zijn op haar prestatie. Ook presentatoren Petra Mede en Måns Zelmerlöw waren onder de indruk van Laura Tesoro, dat blijkt uit deze video. Op MNM gaf Peter Van de Veire zondagmorgen al een interview waarin hij tevreden terugblikte op Laura’s prestatie. Zelf was hij het meest onder de indruk van Australië, Rusland en Oostenrijk. Zelf zag hij liever iemand anders winnen, ook al had hij woorden van lof voor winnares Jamala.

Ook het koningshuis, Eerste Minister Charles Michel en Vlaams minister-president Geert Bourgeois feliciteerden onze landgenote.

Advertentie