België

BELGIE

Ook technische problemen tijdens tweede generale repetitie Mustii

Woensdagavond vond de tweede generale repetitie voor de tweede halve finale van het Eurovisiesongfestival plaats. Mustii mocht zelfs twee keer optreden, nadat zijn eerste optreden niet vlekkeloos verliep door technische problemen.

Tijdens die tweede generale repetitie traden alle deelnemers van tweede halve finale van vanavond op, dit keer met de aanwezigheid van publiek.

Technische issues

Mustii’s eerste optreden verliep niet goed. Net zoals eerder op de dag, tijdens de eerste generale repetitie, had hij last van technische problemen.

Na die eerste repetitie vertelde Mustii aan onze site: ‘Er waren best wel wat technische problemen met het platform. Dit moet echt beter, ik hoop dat ze het dringend opgelost krijgen.’ De zanger doelt op het draaiend platform waarop hij staat. Deze bleef na enkele seconden steken.

Niet voluit met stem

Presentatrice Petra Mede kwam na het laatste optreden het podium op en vermeldde dat ons land opnieuw mocht optreden, in verband met technische issues tijdens zijn eerdere optreden.

Tijdens deze herkansing draaide het platform wel, al leek Mustii zijn stem te sparen, schrijft Het Nieuwsblad. In zijn eerste poging ging hij wél voluit met zijn stem.

 

Advertentie