België

BELGIE

Op 10 maart ontdekken we Belgische Songfestivalinzending

Op radio’s VivaCité en MNM werd de releasedatum van het Belgische nummer voor het Eurovisiesongfestival bekendgemaakt. Op 10 maart ontdekken we hoe het liedje waarmee Jérémie Makiese België zal vertegenwoordigen klinkt.

Begin maart maken we kennis met verschillende Songfestivalliedjes. Zo ook met dat van België. Donderdag 10 maart staat de release gepland van het Songfestivallied van Jérémie Makiese. Franstalige omroep RTBF schrijft dat onze kandidaat te gast zal zijn in het radioprogramma 8/9 op VivaCité. Die ochtendshow loopt van 8.00 uur tot 9.00 uur ’s morgens en is ook te volgen via La Une. Daar gaan zijn lied en bijhorende videoclip in première. De kans is trouwens groot dat het nummer op datzelfde moment te horen is op MNM.

9 april eerste keer live

In het Frans? Ballade of dansnummer … Momenteel is het nog volop speculeren over hoe het liedje van voetballende zanger Jérémie zal klinken. Onlangs gaf hij via sociale media een inkijkje in zijn nummer voor het Songfestival. Een live-versie van zijn nummer moeten we die donderdag trouwens niet verwachten. Daar pakt de jonge Belg pas mee uit op Eurovision in Concert, 9 april in Amsterdam.

Advertentie