België

BELGIEKIEV 2017

Repetitiedag 5 – Blanche herstelt zich

Op donderdag 4 mei repeteerde Blanche uit België voor de tweede keer. Hieronder lees je ons verslag en krijg je de eerste beelden van haar optreden in Kiev te zien.

Blanche staat in een lange, witte jurk met zilveren bloemachtige sterren (die je op bovenstaande foto nog niet ziet) op het podium. Er is duidelijk werk gemaakt van de camerastandpunten, want die laten het nummer nu beter tot zijn recht komen dan tijdens de eerste repetitie.

De zangeres heeft duidelijk gewerkt aan haar gezichtsuitdrukking en kijkt veel minder verschrikt in de camera. Ook de handbewegingen komen veel beter over dan afgelopen zondag. De lichten op het podium creëren nog steeds niet de sfeer van de videoclip, maar werken deze keer om het geheel een modern gevoel te geven.

We hebben nu net de eerste run-through gezien en Blanche klinkt nog wat onzeker, maar verder zit het geheel veel beter in mekaar dan tijdens de repetitie van afgelopen zondag. Winnen zit er misschien niet in, maar een finaleplaats lijkt een stuk dichter bij dan afgelopen zondag.

Bij het derde en laatste optreden zit Blanche vocaal en visueel veel beter dan bij de vorige optredens.

play

Advertentie