België

BELGIE

Songfestivalliedje Hooverphonic uit op 17 februari

Binnen minder dan een week lanceren de VRT en Hooverphonic de Belgische Songfestivalinzending voor Rotterdam 2020. Maandag 17 februari staat de release van zowel het liedje als de videoclip gepland. De wereldpremière van het nummer volgt aanstaande maandag om 7.25 uur in de ochtendshow van MNM.

VRT, Hooverphonic en label Universal stellen de Belgische inzending voor het komende Songfestival ’s morgens rond 11:00 uur voor in de VRT-gebouwen. Peter Van de Veire is ook aanwezig. Maandagochtend zal het nummer al in primeur te horen zijn op verschillende radio’s, MNM is dus eerst aan de beurt. Op het persmoment vertelt de band over de inspiratie achter de song en welk team meewerkt aan de act voor Rotterdam. Nadien is er voor de pers een interviewgelegenheid met de band. In de namiddag volgt er al meteen promotie op de radio’s.

Bij Danira

’s Avonds is de groep te gast bij Danira Boukhriss Terkessidis. Zij start met het nieuwe seizoen van haar talkshow Vandaag. Het is niet duidelijk of Alex, Luka en Raymond daar hun liedje voor de eerste keer live zullen brengen. Afspraak om 22.05 uur op Een.

Wat weten we al over dat liedje?

Bitter weinig! Alex Callier heeft mee aan het lied geschreven, we zullen strijkers te horen krijgen en de typische sound van de band zal niet ontbreken. Maandag 17 februari komen we eindelijk te weten hoe dat alles samen klinkt.

Advertentie