België

BELGIE

Waag je kans en leer Eliot al beter kennen

In je beste kostuum of jurk het podium delen met onze kandidaat voor Tel Aviv, Eliot? Het kan! De jongeman mag op de Waalse D6bels Music Awards de prijs uitreiken voor Hit van het Jaar. Dat wil hij niet alleen doen. Dus zoekt hij aangenaam gezelschap. Neem deel aan de online wedstrijd van RTBF en krijg de kans om Eliot al beter te leren kennen.

In Wallonië reiken ze de D6bels Music Awards uit, in Vlaanderen zijn er de Mia’s. De komende galashow op 25 januari is voor Eliot een speciale: hij mag dé hoofdprijs, die voor Hit van het Jaar, uitreiken op het grote podium in Luik. Dat wil de artiest die voor ons zal zingen in Israël niet alleen doen. Daarom is er een wedstrijd: vergezel Eliot en reik samen de award uit.

Accompagnez Eliot au D6bels Music Awards !

Eliotmusic, notre réprésentant belge à l'Eurovision, ne veut pas remettre seul l'award du Hit de l'année aux D6bels Music Awards ! Vous l'accompagnez ? ;-)Pour participer à notre concours ? https://bit.ly/2Dn8pbK

Geplaatst door D6bels – RTBF op Vrijdag 18 januari 2019

Neem deel

Hoe moet je deelnemen? Ga naar de website van RTBF waar het online wedstrijdformulier staat. Na het beantwoorden van drie vraagjes, maak je kans om uitgeloot te worden. Succes!

Advertentie