BELGIE

Walter Van Beirendonck zal Eliot kleden op Songfestival

Niemand minder dan gevierd ontwerper Walter Van Beirendonck zorgt voor de outfit van Eliot op 14 mei in Tel Aviv. De geruchtenmolen was al langer aan de gang nadat Eliot tijdens het optreden bij The Voice Belgique ook een creatie van de ontwerper droeg.

Met een showroom in Parijs en tal van collecties heeft deze in Brecht geboren man het mooi voor elkaar. Met kleding die wereldwijd wordt verkocht is het dan ook een eer dat Eliot door Walter zal worden gekleed in mei.

Wild Is The Wind

Tijdens zijn optreden in The Voice Belgique droeg Eliot dus al een creatie Van Beirendonck. Of hij die kleren gaat dragen of een andere outfit blijft nog de vraag. Geïnteresseerden kunnen altijd eens een kijkje nemen in de hele collectie. We spraken Walter zelf en dit was zijn reactie:

Ik ben al heel lang Songfestivalfan. Het moment dat ABBA won met Waterloo, herinner ik mij nog levendig. Ondertussen ben ik ook al live gaan kijken in Stockholm en Lissabon. Eliot en zijn dansers zullen kleding dragen uit mijn zomercollectie ‘Wild Is The Wind’. Hij voelde zich onmiddellijk heel goed in de kleding en wat ook belangrijk is, hij draagt het mooi. De boodschap erachter speelt ook een rol: het dubbele VREDE-teken, wereldvrede… dat is wat we meer dan ooit nodig hebben.

Advertentie