België

BELGIE

Zing mee op liedje Songfestival Mustii

Belgische kandidaat Mustii vraagt de hulp van de Songfestivalfans. Zijn liedje waarmee hij ons land zal vertegenwoordigen in Malmö is bijna klaar, maar de jonge artiest wil zijn koor nog gevuld krijgen. Daarvoor lanceert hij een oproep. Iedereen die wil kan zijn stem insturen. Tegelijkertijd komen we iets meer te weten over zijn lied.

‘I got a soul on fire.
I’m gonna make moves tonight.
I got a soul on fire.
I’m gone raise roofs tonight.’

Deze tekst zullen we al zeker te horen krijgen in het het Songfestivallied van Mustii. Het zijn namelijk die zinnen waarvoor Mustii een koor nodig heeft. Zelf spreekt de zanger over een ‘groot koor’ dat in zijn lied te horen zal zijn.

Stuur je stem in 

Iedereen die zich geroepen voelt, mag zijn of haar stem insturen. Je hoeft daarvoor zelfs geen doorwinterde zanger of zangeres te zijn. Het is namelijk vooral de bedoeling om al het enthousiasme en de energie van de Songfestivalfans te voelen.

RTBF opent een online platform waarop je je audiobestand kan insturen. Je mag je stem opnemen met je telefoon, computer of ander opnametoestel. Zolang je het maar doet in een stille, rustige omgeving.

Lied bijna klaar

Op dat platform hoor je alvast een demoversie van bovenstaande songtekst. Het geeft opnieuw iets kleins prijs over onze inzending.

Op een releasedatum is het nog altijd wachten. Mustii zegt dat zijn nummer bijna klaar is. Het zou dus best kunnen dat we zijn lied volgende maand in februari te horen krijgen.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door RTBF (@rtbf)

Advertentie