België

BELGIE

Zo klinkt ‘Rhythm Inside’ gezongen door Laura Groeseneken

Laura Groeseneken, volgend jaar onze Belgische kandidate op het Songfestival in Lissabon, heeft tijdens de BELPOP Sessie van Radio 1 haar eigen versie gebracht van onze Songfestivalinzending van 2015, Rhythm Inside van Loïc Nottet.

André Brasseur, Daan, Raymond van het Groenewoud, Jo Lemaire, Frank Vander linden, Jess & James, Ludo Mariman (van The Kids), Gabriel Rios én Laura Groeseneken waren de muzikale gasten tijdens de nieuwste editie van De Radio 1 Belpop Sessie. Het is de bedoeling dat ze met elkaar hun bekendste hits en onverwachte nummers zingen. Dat laatste heeft Laura alvast gedaan. Ze coverde Rhythm Inside, de hit waarmee Loïc Nottet vierde werd op het Eurovisiesongfestival in Wenen. Bekijk hieronder haar optreden:

Het is duidelijk dat het nog alle kanten op kan met het Belgische liedje voor volgend jaar, want onze kersverse kandidate bewijst dat ze verschillende genres aan kan met haar stem. Zo haalt ze voor haar versie van het liedje van Nottet haar rauwste stem naar boven. Groesenken zingt tijdens het concert in Het Depot in Leuven ook nog duetten met andere artiesten zoals Daan. Je kan het hele concert opnieuw bekijken en beleven via YouTube.

Advertentie