België

BELGIETEL AVIV 2019

Zo verliep eerste repetitiebeurt Eliot

D-day voor België, Eliot heeft er net zijn eerste repetitie opzitten. Hij staat op het podium geflankeerd door drie trommels, gelijkaardig als deze die we tijdens The Voice Belgique gezien hebben.

Vocaal klinkt het allemaal nog wat onzeker en hij staat ook heel onwennig op het podium, in een outfit die wat wegheeft van de reddingsvest uit een vliegtuig. Ook het camerawerk is nog niet wat het moet zijn, waardoor Eliot de camera nog niet voldoende bespeelt. In de camerashots waar dat wel gebeurt weet Eliot wel te overtuigen. Op het podium zien we een man en een vrouw die op de trommels slaan, eveneens gekleed in outfits van Walter Van Beirendonck, maar verder weinig toegevoegde waarde lijken te hebben, de achtergrondzangers staan niet op het podium. De outfits hebben heel veel oranje-rood tinten en dat wordt eveneens uitgespeeld bij de lichteffecten en de kleurcombinaties op, rond en achter het podium.

Na deze eerste repetitie moet gezegd worden dat de lichteffecten het beste stuk zijn van de act, maar dat aan de rest jammer genoeg heel saai en monotoon overkomt en er nog heel veel gesleuteld zal moet worden om dit geheel naar een hoger niveau te tillen.

play

Advertentie