Cyprus

CYPRUSEX-DEELNEMERSKIEV 2017

Kandidaat wordt vandaag bekendgemaakt

Ook Cyprus neemt weer deel aan het songfestival in Kiev. De kandidaat voor het eiland in de Middellandse Zee wordt intern gekozen en wel aanstaande vrijdag 21 oktober. Dan zal dus de opvolger van de groep Minus One bekend zijn.

Solo zanger?

Door een tweet die Klitos Klitou van de Cypriotische omroep CyBC de wereld in stuurde, wordt gesuggereerd dat het om een mannelijke solo-artiest zal gaan. Er zijn drie mogelijke namen in omloop, maar vrijdag zal de kandidaat dus gekend zijn. Dat is dan meteen de eerste kandidaat voor het songfestival van volgend jaar!

Mogelijke artiesten

Als eerste wordt Loucas Yiourkas genoemd, die na zijn deelname aan het songfestival in 2011 voor Griekenland een beetje van de radar is geraakt. Een nieuwe deelname aan het festival zou zijn carrière uit het slop kunnen halen. Andreas Leo won dit jaar de Griekse X-Factor en is ondertussen een welbekende naam in zowel Griekenland als Cyprus en zou zeker een populaire keuze zijn. Een buitenbeentje, zeker gezien het gerucht dat het om een mannelijke artiest zou gaan, is Charis Savva. Zij vertegenwoordigde Cyprus op het Junior songfestival in 2008.

play

Advertentie