Griekenland

GRIEKENLANDROTTERDAM 2021

Lied Griekenland voor Songfestival 2021 al gekozen

De Nederlands-Griekse Stefania kan op beide oren slapen: haar Songfestivalliedje voor volgend jaar is al gekozen. Dat vertelde de jongedame aan blog Eurovision Fun. Bekend producer Dimitris Kontopoulos zorgt opnieuw voor het nummer. Ondertussen heeft de zangeres een nieuwe single uitgebracht. Friday werd net niet weerhouden als Griekse inzending voor 2020.

Op het festival van 2020 had Stefania Liberakakis SUPERG!RL moeten zingen. Dimitris Kontopoulos had samen met Sharon Vaughn en muziekteam Arcade voor dat lied gezorgd. Kontopoulos keert volgend jaar alvast terug. Stefania vertelde in een interview dat haar nieuwe inzending al geschreven én gekozen is. Volgens een lokale website krijgen we het nummer te horen in november 2020. Al blijft dat afwachten, want het is heel uitzonderlijk om je inzending zó vroeg uit te brengen.

Nieuwe single

Over kiezen gesproken: Stefania en Dimitris Kontopoulos legden voor 2020 ook het nummer Friday voor aan omroep ERT. Daar vonden ze het nummer niet geschikt voor het Eurovisiesongfestival. Daarom dat Stefania het nummer nu uitbrengt als nieuwe single.

play

Advertentie