EX-DEELNEMERS

Gordon: ‘René Froger heeft een drankprobleem’

Gordon heeft zich op de Nederlandse televisie uitgelaten over zijn periode bij De Toppers. ‘Ik heb de meest afschuwelijke dingen meegemaakt, die man heeft zo’n enorm drankprobleem’, zei hij over Topper René Froger. En dat is niet de enige “onthulling” die Goor deed.

Tot 2011 maakte Gordon deel uit van De Toppers, een gelegenheidsgroep met Gerard Joling en René Froger die in 2009 naar het songfestival in Moskou trok. Jeroen van der Boom vervangt nu Gordon. Tijdens een uitzending van het programma Jeroen Pauw, 5 jaar later, deed Gordon enkele opvallende uitspraken over zijn ex-collega’s.

Zo zou René Froger een ernstig drankprobleem hebben. ‘Alles en iedereen wordt verrot gescholden’, zegt Goor. ‘Het is angstaanjagend.’ Ook Jeroen en Gerard zouden er hinder van ondervinden. ‘Maar die spelen mooi weer. Telkens ik ze op televisie zie, weet ik hoe het is: monsterlijk. Ze beschermen elkaar. Ik heb daar schijt aan.’

De verslaving van Froger zou de reden geweest zijn waarom Gordon opstapte: ‘Waar gewerkt wordt onder grote druk ontstaan conflicten. Maar het hangt van persoon tot persoon af hoe daar mee omgegaan wordt.’ Jeroen van der Boom zou ook bij Gordon aangedrongen hebben om met De Toppers te stoppen.

Ondanks deze straffe uitspraken, dient Froger geen klacht in. ‘Gordon deed zijn uitspraken in een opinieprogramma’, klinkt het bij het Toppers-management. ‘Het is dan ook enkel zijn mening en de wegen van Gordon en De Toppers zijn al lang gescheiden. We wensen hem in ieder geval fijne feestdagen en een voorspoedig 2016!’

Zwangere vrouw

Naast de beschuldigingen aan het adres van Froger, onthulde Gordon ook het een en ander over zijn liefdesleven. Volgens de zanger wil het maar niet lukken om een langdurige relatie aan te gaan omdat de aandacht in de media en de bekendheid hun tol eisen.

Los daarvan had Gordon vijf jaar geleden een korte relatie met een vrouw die zwanger was van hem. Ze besloten samen om het kindje te laten weghalen. Hij onthulde ook nog een relatie gehad te hebben met een andere vrouw in de afgelopen tien jaar.

Afscheidsconcert (met De Toppers)

Vorige maand kondigde Gordon aan dat hij een punt zet achter zijn muzikale carrière. In november 2016 geeft de zanger wel nog twee afscheidsconcerten en daar zouden normaal gezien De Toppers aanwezig moeten zijn.

AVROTROS maakte intussen bekend dat ze een muzikaal eerbetoon aan Gordon niet meteen zien zitten. Hij zei in hetzelfde praatprogramma dat hij zo’n show wel leuk had gevonden. ‘Ze zeiden: Jij bent RTL, laat RTL dat maar lekker doen. Maar dat staat toch helemaal los van mijn zangcarrière en dat zien ze niet.’

Advertentie