Nederland

NEDERLANDROTTERDAM 2021ROTTERDAM 2021 INFOROTTERDAM 2021 REPETITIES

Lees hier ons verslag van 2e repetitie Jeangu Macrooy in Rotterdam

Op zaterdag 15 mei 2021 bracht Jeangu Macrooy Birth of a New Age voor de tweede keer op het Songfestivalpodium in de Ahoy in Rotterdam. Songfestival.be was live ter plaatse om vanop de eerste rij verslag uit te brengen. Lees hieronder onze recensie van de eerste repetitie.

De Nederlanders, die het Eurovisiesongfestival dit jaar organiseren, zijn vandaag als derde aan de beurt voor de tweede repetitie. Jeangu zingt zijn nummer weer foutloos en zuiver. Het hele optreden is exact hetzelfde gebleven. Ook de belichting en kleding zijn niet anders dan tijdens de eerste repetitie. Deze keer draagt Jeangu het harnas van tijdens de eerste repetitie niet meer, daardoor straalt hij wat meer rust uit. De Nederlandse delegatie lijkt zeker van zijn stuk te zijn over alles wat ze hebben voorbereid. De act zit goed in elkaar en wordt mooi in beeld gebracht. Vanuit de zaal zijn de uiteenspattende kleuren erg mooi. Op beeld leidt dit nog steeds best wel af, ook al ziet het er wel prachtig uit. De tweede repetitie van onze Noorderburen, én natuurlijk het gastland van dit jaar, ziet er geslaagd uit.

Bekijk hier een stukje vanuit de zaal.

play

Jeangu Macrooy neemt voor gastland Nederland deel. Hooverphonic is de Belgische Songfestivalkandidaat van 2021 en neemt op dinsdag 18 mei deel aan de eerste halve finale. Ontdek dankzij alle verhalen in ons boek ’65 jaar België op het Songfestival’ hoe het de andere deelnemers is vergaan. Koop het via deze link.

Advertentie