NEDERLANDKIEV 2017

Beslissing in oktober, keuze uit verschillende bekende namen

Volgende maand komen we hoogstwaarschijnlijk te weten wie Douwe Bob opvolgt als Nederlandse songfestivalkandidaat. Omroep AVROTROS beslist namelijk in oktober wie er naar Oekraïne mag. Dat zegt Daniël Dekker, die mee verantwoordelijk is voor de inzending, tegen Omroep Brabant.

De Nederlandse presentator en TV-maker zegt dat de kaarten voor 2017 compleet anders liggen: ‘Het is een groot verschil met voorgaande jaren, toen waren we al blij als we één bekende artiest vonden. Nu hebben we de luxe dat we kunnen kiezen uit meerdere goede artiesten. We kunnen een strategische keuze maken’, zegt Dekker. Die keuze maken ze dus in oktober.

Gaan ze voor meidengroep O’G3NE? Alles lijkt in hun richting te wijzen, maar de meisjes lieten onlangs weten dat ze nog niet zijn gevraagd. Toch bereiden ze zich stiekem al voor op hun deelname. Het is geen verrassing dat Daniël Dekker zegt dat er verschillende bekende namen willen deelnemen voor Nederland. Zo hebben Sharon Doorson (foto), Caro Emerald, Jan Smit én Ilse DeLange gezegd dat ze in de toekomst best willen deelnemen. Ook de namen van Miss Montreal en Kovacs doen de ronde.

https://www.facebook.com/teamdouwe/posts/1262831700418251

 

Advertentie