Rusland

RUSLAND

Russische omaatjes uit 2012 gaan … voetballen!

In 2018 gaat het wereldkampioenschap voetbal door in Rusland en om ons alvast in de juiste sfeer te brengen hebben de Buranovskiye Babushki, in 2012 nog tweede op het songfestival in Baku, een grappig campagneliedje opgenomen.

In de videoclip zien we de Russische dames, die hun oudste leden kennelijk hebben thuis gelaten, het veld op stormen om een potje voetbal te spelen. Van dat sporten komt uiteindelijk niet veel in huis want de oma’s beginnen al gauw te zingen en te dansen. Hun nieuwe liedje heet Ole-Ola en het is duidelijk dat de Babushki in 2018 een groot feestje willen bouwen met alle voetbalfans. Ze dragen trouwens dezelfde (traditionele) kledij die ze ook droegen toen ze Party for Everybody brachten op het Eurovisiesongfestival van 2012.

play

De schattige mevrouwtjes worden trouwens volop ingezet om promo te maken voor het FIFA wereldkampioenschap voetbal in hun thuisland Rusland. Zo waren ze al zingend te zien in een ander promotiefilmpje. De dames zongen voor de gelegenheid hun songfestivalhit nog eens!

play

Advertentie