Rotterdam 2020

ROTTERDAM 2020

Koop nu je tickets voor Songfestival 2020 in Rotterdam

26 maart om 20.00 stipt opent de tweede ticketronde voor het Eurovisiesongfestival 2020 in Rotterdam. Om jou wegwijs te maken in dit hele proces vatten we de belangrijkste punten nog eens samen om alles vlekkeloos te laten verlopen. Koop nu je tickets voor het Songfestival van 2020

Hoe bestel je tickets? Dat doe je via de speciale ticketwebsite van het Songfestival. Op deze site kan je dan een keuze maken welk ticket je voor welke show wilt kopen. Iedereen die op donderdag voor 20.00 uur op de link naar het ticketscherm heeft geklikt, krijgt door middel van willekeurige loting om exact 20.00 uur een plekje in de wachtrij. Als je de link pas aanklikt na 12.00 uur, sluit je automatisch aan achteraan in de wachtrij. Als je eenmaal op de link hebt geklikt en in de wachtrij staat, ververs je de pagina best niet meer. Als je dit wel doet, zal je namelijk achteraan in de rij komen te staan. Met andere woorden: de website héél vroeg openen, heeft geen zin.

Wie heeft er al stress?

Geplaatst door Songfestival.be op Maandag 9 december 2019

Goed om te weten tijdens en na het bestelproces

Eenmaal je door de wachtrij bent en je tickets geselecteerd hebt, zal je verwezen worden naar het betaalscherm. Je kan je tickets betalen via één van de volgende betaalmethodes: iDeal, Paypal, Mastercard, Visa, Sofortuberweisung en Bancontact.

Vanaf het moment dat de aankoop voltooid is, en dus de bestelling betaald is, zal je een bevestigingsmail van PayLogic ontvangen. Om de eigenlijke tickets te ontvangen, zal je achteraf nog de kaarten moeten personaliseren. Hiervoor zal je een aparte mail ontvangen. Het personalisatieproces volgt pas nadien. Om de tickets op naam te zetten, heb je volgende persoonsgegevens nodig: voornaam, achternaam, geslacht en geboortedatum. Na de personalisatie ontvang je een mail met de tickets die je dan kunt downloaden.

Als je van plan bent om met een grote groep mensen naar het Songfestival te gaan, is het belangrijk om te weten dat je per adres en bankrekeningnummer maximaal vier kaarten kunt bestellen. Indien je toch probeert om meer dan vier kaarten te bestellen, loop je het risico dat het aankoopproces wordt gestopt en je de kaarten niet krijgt.

Hoeveel kosten de kaartjes?

Precies een week geleden maakte de EBU de ticketprijzen voor komend Songfestival bekend. Vandaag krijg je de tweede kans om tickets te bemachtigen. Belangrijk om te weten is dat dit de laatste ronde van drie ingeplande verkooprondes is. In de eerste ronde haalde je een voordeel via de zogenaamde early bird-korting op vlak van de tickets voor de halve finale. In de volgende rondes zullen deze tickets namelijk vijf euro duurder zijn. Je kan tickets kopen voor alle negen shows, ook voor staanplaatsen! Wil je nog even alle mogelijke shows die je kan bekijken en de desbetreffende ticketprijzen opfrissen, dan kan je dit doen via ons artikel.

Wat kost een kaartje? Waarom zijn er in de eerste lichting nog geen staanplaatsen beschikbaar? Ontdek het allemaal in onderstaand artikel ?

Geplaatst door Songfestival.be op Zaterdag 7 december 2019

Advertentie