Rotterdam 2020

ROTTERDAM 2020

Organisatie Songfestival 2020 waarschuwt voor valse tickets

Het platform Rocket Ticket biedt naar eigen zeggen tickets aan voor de finale van het Songfestival 2020 in Rotterdam, en dat terwijl de officiële ticketverkoop pas volgende maand start. De organisatie gebiedt iedereen geen kaartjes te kopen via die weg.

De Nederlandse krant Algemeen Dagblad meldt dat de tickets voor wel 799 euro per stuk te koop worden aangeboden. Het gaat daarbij om de duurste staanplaatsen in de zogenaamde golden section, vlak voor het podium. Rocket Ticket geeft weliswaar eerlijk aan dat het er mogelijk niet in slaagt de gekochte kaartjes te leveren. Moest dat zo blijken, krijgen gedupeerden hun geld terug, bovenop een bon om met korting tickets voor een ander evenement te kunnen kopen.

Maar het AD meldt dat de organisatie achter het Songfestival Rocket Ticket al meerdere malen heeft gevraagd de kaartverkoop offline te halen – tot hiertoe zonder resultaat. ‘Er worden nog geen tickets voor het ESF aangeboden’, klinkt het bij woordvoerster Babet Verstappen. ‘Wij adviseren het publiek om straks alleen via het officiële kanaal tickets aan te schaffen. Dat zal via Songfestival.nl gaan lopen, in samenwerking met een betrouwbare ticketverkoper.’

De tickets voor Rotterdam 2020 zullen dus worden verkocht via de officiële Nederlandse Songfestivalwebsite. Zoals we eerder al brachten, start de eerste verkoop dit jaar nog, in de loop van volgende maand.

Advertentie