Rotterdam 2021

ROTTERDAM 2021

Zes oud-winnaars verzorgen intervalact tijdens finale Songfestival 2021

Met nog maar 58 dagen te gaan tot de grote finale van het Eurovisiesongfestival in Rotterdam, maakt de organisatie de intervalact voor de grote finale op 22 mei bekend. Maar liefst zes oud-winnaars zullen de intervalact verzorgen vanuit drie locaties in Rotterdam. Één van die zes is onze nationale trots: Sandra Kim!

Niet alleen Sandra Kim zal te zien zijn tijdens de finale. Ook Lenny Kuhr (1969), Teach-In (1975), Helena Paparizou (2005), Lordi (2006) en Måns Zelmerlöw (2015) zullen hun opwachting maken tijdens de show. De intervalact zal de naam ‘Rock the Roof’ krijgen. Logisch, want de oud-winnaars zullen optreden vanop de daken van de Maassilo, Hotel New York en het Depot Boijmans Van Beuningen.

Head of Show, Gerben Bakker, kon er het volgende over zeggen;

Het Eurovisie Songfestival is terug na een jaar afwezigheid. Reden genoeg om de miljoenen kijkers te trakteren op unieke optredens vanaf drie locaties midden in de stad. De titel van deze grote act is niet voor niets ‘Rock the Roof’. Door letterlijk te filmen op grote hoogte willen wij Europa creatief en visueel verrassen. Daarnaast had ik mij geen betere stad dan Rotterdam kunnen wensen. Ieder shot in deze stad is raak. Rotterdam gaat niet snel vergeten worden.

Bakker is er trots op dat alle zes artiesten meteen ‘JA’ zeiden op het verzoek om nóg een keer op te treden;

Omdat dit het 65ste Songfestival is maken we een reis door de tijd. Natuurlijk geven wij met heel veel liefde Nederlandse winnaars zoals Lenny Kuhr en Getty Kaspers dit unieke podium. Wij zijn er bijzonder trots op dat Teach-In in de originele bezetting na een zeer lange tijd weer samenkomt. Iedere optreden krijgt een eigen unieke sfeer.

Advertentie