Stockholm 2016 repetities

STOCKHOLM 2016 REPETITIESSTOCKHOLM 2016

3e repetitiedag: (VJR) Macedonië, Litouwen, Australië

(VJR) Macedonië

play

Kaliopi start badend in een blauw licht, naarmate het nummer verder gaat veranderen de kleuren van blauw naar geel en oranje met vlammen op de achtergrond. Met uitzondering van de verandering van kleurschakeringen gebeurt er niet veel op het podium, maar dat heeft dit nummer ook niet nodig. Kaliopi staat er als een huis en bespeelt de camera perfect, het is duidelijk dat ze weet hoe ze de camera en daarmee ook het publiek kan bespelen.

Litouwen

play

In tegenstelling tot de act waar Donny tijdens Love is Blind mee op het podium staat, lijkt het net of over deze act niet is nagedacht. Donny gaat zowel vocaal als danstechnisch niet voluit waardoor de act eigenlijk geen act lijkt. De enige podiumactie zijn opnieuw de verschillende lichtschakeringen die over het podium dansen.

DonnyMontell

Australië

play

Dami Im ligt als een soort zeemeermin op een verhoogje, waarna ze gaat zitten. Pas na de bridge is ze op de vloer te zien, waarop lijnen worden geprojecteerd die glasvezel van internetverkeer moeten symboliseren. Er komen nog mooie visuele gimmicks waardoor ze dingen en afbeeldingen op een computerscherm lijkt weg te swipen. Ze draagt een soort futuristisch wit trouwkleed met diamanten versierd, waarbij haar linkerschouder wordt blootgelaten.

DamiIm

Copyright foto’s: Thomas Hanses / EBU

Advertentie