Ex-deelnemers

EX-DEELNEMERSTEL AVIV 2019

Dana International brengt interval-act uit op single

Het was één van de opvallendste (en leukste?) momenten in de eerste halve finale van het Songfestival 2019. Dana International die als pauze-act haar eigen versie bracht van megahit Just the Way You Are van Bruno Mars. Inclusief kisscam. De winnares van 1998 heeft haar eigen cover nu officieel uitgebracht als single.

La International dook op tijdens de openingsact van de grote finale in Tel Aviv. Toch had Dana haar gloriemoment al op dinsdagavond gekregen. Nadat alle deelnemers waren gepasseerd, was het haar beurt. De zangeres van Diva kreeg een warme aankondiging van presentator Assi Azar. Vanuit de coulissen kwam Dana International op om Just the Way You Are van Bruno Mars te playbacken.

Haar optreden zorgde voor grote ambiance in de zaal. Er was nog meer gejuich toen de kisscam de zaal in ging. De tv-kijkers kregen verschillende kussende koppeltjes te zien. Terwijl het optreden gewoon uitgezonden werd in Rusland, was er wel commotie in buurland Wit-Rusland.

play

Er kwamen via sociale media heel veel positieve reacties op het optreden van Dana. Nu is er goed nieuws voor de fans ervan: het lied is uitgebracht. Je kan de single downloaden en streamen via de gekende kanalen.

Advertentie