Tel Aviv 2019

TEL AVIV 2019

Madonna tevreden over optreden tijdens Songfestival

Madonna mocht optreden tijdens het Eurovisiesongfestival in Tel Aviv en al snel werd duidelijk dat hier nog lang over gesproken zou worden. Het optreden werd volledig afgekraakt door de fans én de pers. Nu blijkt dat, ook al waren velen niet zo blij, de zangeres meer dan tevreden is over haar prestatie.

We zagen allemaal hoe Madonna’s grootste hit Like A Prayer volledig de mist inging. Er was vooral commentaar op de zang of het gebrek ervan. Het was niet wat iedereen er van had verwacht … Behalve Madonna zelf dan. In een interview dat zaterdag in Het Parool verschijnt zegt ze zelf dit:

Ik was er ontzettend blij mee. Ik heb precies gedaan wat ik bedacht had te doen. Ik heb precies de show gegeven die ik had willen geven. Ik ben erg trots op de boodschap die ik heb overgebracht. Namelijk die van vrede tussen de Palestijnen en Israel (twee van Madonna’s dansers droegen Palestijnse en Israëlische vlaggen op de rug, nvdr.) en daar was ik voor gekomen.

Fan van Duncan

In het interview, naar aanleiding van haar veertiende album Madame X, spreekt Madonna over haar leven in Portugal. De zoon van de zangeres speelt voetbal in Lissabon en ze heeft er ook een eigen stekje. Verder gaat het over zestig worden en de nadelen die erbij komen kijken, zowel persoonlijk als professioneel. Ook heeft ze nog lovende woorden voor de Nederlandse winnaar Duncan Laurence.

Ik heb zijn optreden gezien, hij heeft een heel goede stem en he’s cute.

Bekijk hier nog eens het (aangepaste) optreden van Madonna

Advertentie