Tel Aviv 2019

TEL AVIV 2019

Ticketverkoop ‘Eurovision in Concert’ van start

Naar aanloop van het Songfestival vindt ook dit jaar opnieuw Eurovsion in Concert plaats in de AFAS concertzaal te Amsterdam. De show is een must voor alle fans en de kaartenverkoop start vanaf vandaag om 10.00 uur.

Het evenement in Nederland is heel populair bij de fans van het Songfestival én ook bij de deelnemende artiesten. In 2018 zakten maar liefst 32 delegaties af naar de Nederlandse hoofdstad. Afwachten hoeveel het er voor deze speciale editie zullen worden. Bij de vorige editie, een verjaardagseditie, was onze eigen Sennek ook van de partij.

De elfde editie van Eurovision in Concert wordt gepresenteerd door Marlayne Sahupala en Cornald Maas. Maas was elke editie van de partij, behalve in 2013. Sahupala, die Nederland vertegenwoordigde op het Songfestival in 1999 in Jeruzalem met het nummer One Good Reason, presenteerde eerder in 2013 ook al eens Eurovision In Concert. 

Fans die graag afzakken naar het populaire evenement kunnen via de website van Ticketmaster tickets aankopen. In de Arena kunnen maar liefst zesduizend fans meevieren. Naast Eurovision in Concert diende de zaal in 2012 ook voor het Junior Eurovisiesongfestival, toen nog onder de naam Heineken Music Hall.

Advertentie