Tel Aviv 2019

TEL AVIV 2019

Zo bepaal je jouw favorieten voor Tel Aviv

Zie je doorheen het bos van de 41 Songfestivalinzendingen van 2019 de bomen niet meer? Dan helpen wij je alvast op weg met twee handige online tools.

Alle liedjes voor Tel Aviv vind je op een rij op onze handige overzichtspagina. Voor meer informatie over de deelnemers en hun songs kun je terecht op onze kandidatenfiches. Zo krijg je in geen tijd een greep uit het rijke aanbod voor het 64e Songfestival.

De komende twee maanden is het traditiegetrouw voorspellen en pronostikeren geblazen. Songfestival.be doet zijn duit in het zakje met de nakende start van De Stem van Songfestival.be, maar er zijn tal van websites die hun eigen voorspellingen houden. Als je verder wil gaan en je eigen ranglijst wil bepalen, geven we je volgende twee tips.

De eerste is de sorter gemaakt door een Amerikaans journalist en grafisch ontwerper. Je krijgt telkens twee inzendingen in duel tegenover elkaar en moet blijven kiezen tussen telkens andere duels tot je alles hebt gehad en beoordeeld en zo tot een top 41 komt die overeenkomt met je smaak.

Als je nog verder wil gaan, is er nog een ander online programma van de Israëlische organiserende omroep KAN. In Douze or BOOS krijg je fragmenten van alle 41 inzendingen te horen, zonder vermelding van landnaam, artiest of songtitel. Je swipet naar links of rechts om aan te geven of je een lied leuk vindt, en nadien krijg je een handig lijstje van alle songs die je bevielen, ditmaal mét alle nodige info.

Wat zijn jouw favorieten voor het Songfestival 2019? Laat het ons weten!

Advertentie